Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Vind je dit ook leuk?
5,95
Op werkdagen voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden | Ontdek de wereld van krullen!
CG Curls | Review CG Curls Producten | Makkelijke CG routine

CG Curls | Review CG Curls Producten | Makkelijke CG routine

Ben jij op zoek naar een hele snelle routine met fijne CG producten? In dit blog deel ik mijn 'one styling product washday'. Ik ben heel tevreden met het resultaat en was na slechts 30 minuten al klaar met het stylen van mijn krullen. Ben je benieuwd welk cg product is gebruikt? Lees dan verder en zie het resultaat en een kortingscode onderaan het blog! 

One product washday

Wow, slechts ├ę├ęn product gebruikt in mijn een gehele styling routine? Dat is niet helemaal waar. Ik heb de All-in-one styling cream van CG Curls gebruikt... in combinatie met de prote├»ne druppels van dit merk. De producten shop je hier.┬á

De all-in-one styling cream die alles heeft. Het product geeft mijn haar definitie, volume, hydratatie en een goede hold. Ik heb na het gebruik van de curl cream dus GEEN gel gebruikt! Normaal gesproken gebruik ik altijd een gel om mijn krullen in model te brengen. Hier was dat niet nodig, en ik ben verbaasd over het resultaat. 

De voordelen van deze cream: 

 • Hydrateert
 • Strong hold
 • Verzwaart niet
 • Geeft glans
 • Vermindert pluis
 • Zeer weinig van nodig
 • Zonder Alo├ź Vera
 • Zonder Glycerine
 • Zonder Prote├»ne┬á

 

De curl cream heb ik gebruikt in combinatie met de Curly Hair Protein Drops. Proteïne versterkt het haar door zich aan de haarschacht te hechten, dit zorgt voor versterking van het haar, zorgt voor bounce en het heeft een beschermende werking. Door met enige regelmaat proteïne te gebruiken, of je nu hoog of laag poreus haar hebt, blijft het haar zijn vochtgehalte behouden en krijgt het meer glans en definitie. De proteïne druppels geven mijn haar echt een boost. Ik heb het recentelijk geverfd, daarom is proteïne voor mij essentieel, het is door het verven beschadigd en proteïne vult de 'gaten' in mijn haar op. 

De voordelen van de proteïne druppels: 

 • Herstelt beschadigd haar
 • Geeft bounce
 • Geeft glans
 • Zorgt voor een goede vochtbalans
 • Geen uitgezakte krullen meer┬á
 • Zelf toevoegen aan alle prote├»ne vrije producten

Hoe heb ik dit product gebruikt? 

De all-in-one styling cream heb ik gebruikt in combinatie met proteïne druppels: de geheime formule voor stralend en gezond haar.

Mijn haar is hoog poreus en heeft dus proteïne nodig. Normaal gesproken gebruik ik het liefst een curl cream met proteïne, maar aangezien de All-in-one styling cream van CG curls geen proteïne bevat, heb ik het zelf toegevoegd met de druppels. Het is heel makkelijk! 

Ik meng gewoonweg 3 halve pompjes van de all-in-one styling cream met ongeveer 10 protein drops. Het mixen doe ik in mijn hand. Ik deel mijn haar op in 3 delen, een onderste -, midden- en een bovenlaag. Ik breng de styling cream dus ook in 3 delen aan, eerst mix ik 1 pompje cream met een paar druppels proteïen drops voor de onderste laag, daarna volg ik nog 2 keer voor de andere lagen. 

Ik breng de styling cream aan op kletsnat haar met de mist spray bottle. De cream zorgt voor een goede slip. Ik verdeel de cream eerst met mijn handen en vingers. Daarna gebruik ik de detangler en definition brush van dit merk. Doordat de borstel lekker groot is, ben je snel klaar met het goed verdelen van het product en defini├źren van je haar. Ik vind deze borstel zelfs fijner dan een Denman Brush! Het heeft minder hoge 'stekels' waardoor je minder aan het haar trekt en de natuurlijke krul beter tot zijn recht kan komen.┬á

 

Als er genoeg cream in je haar zit,┬ágebruik echt┬ámaar een klein beetje want dit product is erg geconcentreerd, hoef je dus alleen je krullen nog maar te defini├źren en te drogen. Je gebruikt dus geen gel in je haar! Hou jij niet van het plakkerige gevoel dat je van gel overhoud als het is opgedroogd? Dan is dit het perfecte product voor jou.┬á

Resultaat

Ik ben super blij met hoe mijn krullen eruit zijn gekomen. Ik had niet verwacht dat een curl cream zoveel zou kunnen doen! Normaal gebruik ik altijd een gel voor hold, dat was hier niet nodig. Deze cream geeft geen harde gelcast, het zorgt voor luchtige krullen en ik ervaar veel volume! Ik ervaarde misschien iets meer pluis, maar niet storend, dit gaf juist volume. 

Ook de volgende dag, zitten mijn krullen nog super. Ik heb alleen wat water hoeven te gebruiken als refresh, het product werd gewoon weer geactiveerd door water. 

Mijn bevindingen: 

 • Super gehydrateerde krullen
 • Perfecte balans moisture - prote├»ne
 • Gedefinieerde krullen
 • Je hoeft maar heel weinig te gebruiken, product is erg geconcentreerd
 • Bounce┬á
 • Blijft lang in model zitten, ik kon hier een week mee vooruit!┬á
 • Tussendoor alleen refreshen met water of klein beetje cream
 • Blij en enthousiast, heerlijke producten!┬á

Kortingscode 10%

Ben jij benieuwd naar de producten van CG Curls? Wil jij een gemakkelijke routine, en zelf proteïne kunt toevoegen aan producten? Je kunt de producten shoppen met 10% korting! Je kunt kiezen voor een travelsize van 50ml of een full size fles van 150ml. 

Shop hier de producten van CG Curls, of gebruik de kortingscode Curls10 bij het afrekenen! 

Liefs Merel

Merel Mulderij

Reacties

Is dit het enige product dat je hebt gebruikt om te stylen? Of ook nog andere producten?

Ik hoor het graag

Wow wat een volume, ziet er prachtig uit!

Laat een reactie achter