Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Vind je dit ook leuk?
5,95
Voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden | Shop met 20% korting: STOP20

Over Ons

Curly Samples Story

Hi! Wat leuk dat je ons wilt leren kennen, mijn naam is Merel, de ondernemer achter Curly Samples. Ik neem je graag mee in het verhaal hoe Curly Samples is begonnen. Lees snel verder! 

Het jaar 2020, de corona pandemie begon.. toch is Curly Samples in dit jaar ontstaan! Ik zat vaker thuis en dit had als gevolg dat ik meer tijd aan mijn krullen besteedde, je herkent het misschien wel. Het experimenteren met producten en stylingtechnieken was toen dagelijkse kost. Maar hoe fijn is het om producten eerst te kunnen testen voordat je de full size fles aanschaft? Vandaar het idee van 30ml samples!

We weten allemaal dat full size flessen van CG producten erg prijzig zijn, en het is al helemaal zonde als het product niet voor jouw haar werkt. Curly Samples zorgt ervoor dat je minder geld kwijt bent, minder twijfelt over je aankoop en minder product verspilt.

We nemen een stukje twijfel weg, we richten ons op verschillende haarbehoeftes en maken het gemakkelijk voor jou om de kiezen, want er is zoveel keus. 

Verschillende sample sets zijn ontwikkeld voor verschillende haarbehoeftes, de één wil producten die vocht toevoegen, de ander die het haar sterker maken of volume geven. Wij hebben sets per haarbehoefte samengesteld met speciaal geselecteerde merken, waar wij een fijne samenwerking mee hebben! We werken samen met deze internationale en lokale merken omdat wij zelf erg tevreden zijn over deze haarproducten. En ben jij nou ook tevreden met de samples? Dan is het ook mogelijk om de full size fles bij ons aan te schaffen, handig :) 

We hebben al zoveel prachtige krullenbollen geholpen! Hier krijg ik energie van en dit motiveert mij om Curly Samples verder uit te bouwen. Onze missie is om iedere krullenbol trots te laten zijn op zijn/haar prachtige haar, want waves en krullen zijn uniek! 

Kom jij er niet uit welke producten je moet gebruiken voor jouw haar? Doe onze haarquiz of neem gerust contact op via de chatfunctie, social media of e-mail: info@curlysamples.com wij helpen je graag!

★ Liefs Merel ★

Merel Curly Samples advies CG methode krullen