Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Promotion
Read more
Op werkdagen voor 15:00u besteld = dezelfde dag verzonden! | Ontdek de wereld van krullen

Over Ons

Curly Samples Story

Hi! Wat leuk dat je ons wilt leren kennen, mijn naam is Merel en ik neem je graag mee in het verhaal hoe Curly Samples is begonnen. Lees snel verder! 

Het jaar 2020, de corona pandemie begon.. toch is Curly Samples in dit jaar ontstaan! Ik zat vaker thuis en dit had als gevolg dat ik meer met mijn krullen bezig kon, je herkent het misschien wel. Het experimenteren met producten en stylingtechnieken was toen dagelijkse kost. Maar hoe fijn is het om producten eerst te kunnen testen voordat je de full size fles aanschaft? Vandaar het idee samples! 

Alle tijd die ik over had naast mijn studie, stopte ik in mijn bedrijfje. Zo was er eerst de Curly Samples Instagram / Facebook pagina. Er waren toen al veel mensen die enthousiast op het idee van samples reageerden. Zo leuk!

In 2021 hebben we veel stappen gezet, onder andere het openen van een officiële webshop! En inmiddels is deze ook alweer vernieuwd. Ook is het assortiment uitgebreid met full size flessen! Werkt de sample voor jou? Dan kun je de full size fles ook bij ons aanschaffen.

We hebben al zoveel  prachtige krullenbollen geholpen! Hier krijg ik energie van en dit geeft motivatie om Curly Samples verder uit te bouwen. Onze missie is om iedere krullenbol trots te laten zijn om haar prachtige haar, want waves en krullen zijn uniek! 

Kom jij er niet uit welke producten je moet gebruiken voor jouw haar? Neem gerust contact op via de chatfunctie, social media of e-mail, wij helpen je graag!

★ Liefs Merel ★

Merel Curly Samples advies CG methode krullen