Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Vind je dit ook leuk?
5,95
Voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden | Shop met 20% korting: STOP20

Veel gestelde vragen

Hoe vaak kan ik een sample gebruiken? 

Een 30ml sample shampoo & conditioner is 2-3 keer te gebruiken, voor stylingproducten is dit ongeveer 5 tot 10 keer! Maar natuurlijk hangt het af van de dikte en lengte van je haar. Na het gebruik van een sample kun jij stellen of een product wel of niet voor jou werkt!

Hoe worden de samples geleverd? 

De samples worden geleverd in aluminium* blikjes met schroefdop, zo kun je de producten er makkelijk uit halen. De samples worden met zorg verpakt in een beschermend doosje die door de brievenbus past. 

*Aluminium blikjes, een groener alternatief dan plastic flesjes. Het is oneindig te recyclen zonder kwaliteitsverlies! 

Hoe lang duurt de verzending? 

De gemiddelde verzendtijd van een pakketje die verstuurd wordt met PostNL track&trace is 1 - 3 werkdagen. Voor België duurt dit 2 á 3 werkdagen. 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland met PostNL track&trace zijn €3,95. Bij de checkout van je bestelling worden de verzenkosten automatisch berekend. Voor België zijn de kosten met Internationale postzegels tussen €1,55 tot €7,75. 

De brievenbus wordt iedere werkdag na 17:00 uur geleegd, vanaf dat moment werkt de track&trace link. In sommige gevallen, zoals in het weekend, kan het langer duren voordat de track&trace link werkt! 


Op welke dagen versturen jullie pakketjes?

We versturen de pakketjes op alle werkdagen van de week.