Review productvergelijk Bounce Curl en Amazing Curls

Bounce Curl Krullen crème versus All-in-One Styling Cream

Laat me beginnen met te zeggen dat ik nooit een fan ben geweest van krulcrèmes. Mijn haar was destijds meer golvend dan krullend door schade veroorzaakt door highlighten, en krulcrèmes deden helemaal niets voor mijn haar. Ze gaven geen definitie en houvast.

Heb van onderstaande merken de krullen crèmes ooit gebruikt.

Alikay - Boucleme - Jessicurl - Curl Flo - Curlsmith - Flora & Curl - Nature's Little Secret - Pump Haircare - Treluxe  en Trepadora..

Maar ik besloot om het nog een laatste kans te geven... Ik hoorde zoveel positieve ervaringen over de Bounce Curl Avocado & Rose Oil Clump and Define Cream. Deze crème werkte goed, yeahh maar...ik moest nog wel een gel gebruiken voor houvast.

Tijdens het bedenken van onze Amazing Curls lijn kwamen we op het idee... Wat als we een crème konden ontwikkelen die dezelfde houvast biedt als een gel? Vooral omdat er ook zeker een groep krullenbollen bestaat die liever geen gel gebruiken.

En zo begon het, met de Bounce Curl Cream als inspiratie om een krulcrème te ontwikkelen die alles had: voeding, definitie en een geweldige houvast. Zodat je eigenlijk geen gel meer nodig hebt.

Persoonlijk heb ik de All-in-One Styling Cream 4 maanden achter elkaar gebruikt, als leave-in, krulcrème en gel in één, en na verloop van tijd kregen mijn krullen steeds meer definitie en voelden heerlijk gevoed aan.

Dat was ook een belangrijk punt... Van veel producten kreeg je de dagen na het wassen een onprettig gevoel in je haar, stug, plakkerig, bah... 

Maar ik was niet de enige die destijds dol was op de Bounce Curl Cream, ook onze testers waren erg positief. We hebben net zo lang doorontwikkeld totdat we allemaal konden zeggen: ja, deze Amazing All-in-One Styling Cream is een verbeterde versie van de Bounce Curl Cream.

Onlangs hebben we Merel van Curly Samples gevraagd om de Bounce Curl Cream te vergelijken met onze Amazing Curls All-in-One Styling Cream. Ze heeft fijn haar zonder sterke krul, en is dus de perfecte kandidaat om de crèmes te vergelijken.

Hieronder vind je de video en haar bevindingen. 

 

 

En Stephanie, 1 van onze testers heeft ook de vergelijking gedaan met totaal andere haareigenschappen dan Merel, kijk wat het met haar krullen doet.

 

Nog niet overtuigd? Probeer onze All-in-One Styling Cream in Travel Size formaat eerst eens!

 

Terug naar blog