Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Vind je dit ook leuk?
5,95
Voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden | Shop met 20% korting: STOP20
Review: Curlsmith Shine Recipes

Review: Curlsmith Shine Recipes

Curlsmith The Shine Recipe Review

Hoi curlies!

Mijn naam is Lala (@ohlala.keriting) en ik ben een content creator die gek is op krullen. Ik heb al heel veel producten getest, veel methodes gebruikt en ik wil mijn ervaring, tips en tricks met jullie delen over krullend haarverzorging. 

Vandaag heb ik nieuwe CG producten uitgeprobeerd van een super tof merk en wil ik jullie mijn mening vertellen over de producten van Curlsmith: de Shine Recipes!

Deze nieuwe lijn van Curlsmith is bij Curly Samples te verkrijgen in travelsizes en full size flessen. 

Over de Shine Recipe:

The Shine Recipe is een nieuwe lijn van dit populaire CG merk die weer net anders is dan de rest van hun producten. De Shine producten hebben geen geur: perfect voor mensen zoals ik met een gevoelige hoofdhuid (en neus)! Daarnaast zijn ze ook dermatologisch getest. Klinkt geweldig, toch?

Een beetje over mijn haar:

Mijn krultypes zijn 2A-2C. Ik heb laag tot medium porositeit en densiteit. Mijn hoofdhuid is droog en gevoelig, dus het is belangrijk voor mij om de juiste producten te vinden die het beste van mijn krullen naar boven brengen zonder mijn hoofdhuid pijn te doen!

Deze nieuwe lijn bestaat uit de volgende producten:

  • Curlsmith Shine Shampoo
  • Curlsmith Shine Conditioner
  • Curlsmith Shine Cream (leave-in conditioner)
  • Curlsmith Shine Jelly
  • Curlsmith Shine Gel

Ik heb de shampoo, de conditioner, de leave-in, en de jelly geprobeerd. Ben je benieuwd hoe de structuur van de producten er uitziet? Klik op de oranje linkjes hieronder. 

  1. Shine Shampoo

Deze CG shampoo bevat geen sulfaat. Mijn hoofdhuid voelde schoon aan na het gebruik van deze shampoo zonder het droog te maken. Maar het schuimt niet echt. Op zich is dat geen probleem voor mij, maar ik weet dat sommige krullenbollen de voorkeur geven aan dat een shampoo meer schuimt. 

  1. Shine Conditioner

Het eerste ingrediënt van deze conditioner is water. Dit betekent dat het een ‘lightweight’ conditioner is. Daarnaast bevat het ook sheabutter, dit zorgt voor extra vocht in je krullen. De conditioner maakt het makkelijker voor mij om mijn haar te ontwarren. Je krullen worden lekker zacht van deze shine conditioner. 

  1. Shine Cream

De naam “cream” is een beetje verwarrend, omdat dit product een leave-in conditioner is. Volgens de naam zou je denken dat het een curl cream is, maar het is dus een leave-in. Deze lightweight leave-in is proteïne-vrij, creamy van structuur en wat ik fijn vond is dat mijn haar er vochtig van werd. Dit voegt glans toe aan mijn krullen en daarnaast werd mijn haar glad.

  1. Shine Jelly

De Jelly is erg dun van structuur, wat ervoor zorgt dat je krullen niet uitzakken.  Maar naar mijn mening geeft dit product niet zo heel veel 'hold’ voor mijn krullen. Als ik de jelly alleen met de leave-in zou gebruiken, dan zakken mijn krullen snel uit. Vooral als je golvend haar hebt zoals ik, is het beter om deze gel te combineren met andere stylers zoals een foam of nog een gel. De gel gaf wel glans aan mijn haar, wat natuurlijk heel fijn is! 

In het algemeen raad ik al deze producten van de Shine Recipes aan! Het is heel fijn om keuze voor geur-vrij producten te hebben. Daarnaast zorgen de producten voor glans, wie wil dit nou niet?   

@ohlala.keriting met prachtige glanzende krullen! 

Wil je deze producten proberen? Gebruik dan mijn kortingscode: “LALA10”!

Veel plezier allemaal en succes met het testen van Curlsmith Shine Recipes!

Liefs, 

Lala - Curly Samples

 

Disclaimer:
Deze reviews zijn gebaseerd op mijn ervaring. Wat werkt voor mij, betekent niet dat het voor jou automatisch ook werkt en andersom.

Merel Mulderij

Laat een reactie achter